Announcement

Collapse
No announcement yet.

Контроль над будівельними паспортами в 2021 році!

Collapse

Forum Topic List

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Контроль над будівельними паспортами в 2021 році!

    Отримання будівельного паспорта це початок для будівництва житлового будинку і єдиний варіант для дачного, садового.
    Щоб отримати будівельний паспорт по Україні потрібно завжди звертатися в місцеву архітектуру, яка як хоче так і скаче, за прикладом місто Київ. Перелік документів для Києві є відмінним порівняно з областю, чому?
    - Накопичення внутрішніх наказів і розпоряджень, які заміщають положення статті 27 ЗУ Про регулювання містобудівної діяльності і наказу Мінрегіону №103.
    Зокрема, тільки в Києві передбачено узаконене знущання над власниками простого класу наслідків, - так зване контрольне зняття забудови, після завершення будівельних робіт.

    Тобто тотальний контроль за забудовою, яке поза повноваженнями містобудування та архітектури, тому що це вже архітектурно-будівельний контроль.
    Другий момент, це вимога зняття ділянки та внесення відомостей до ЕЦТОУ, що теж не передбачено нормативними актами вищої юридичної сили.

    Як висновок, ось так взяти і самому отримати будівельний паспорт для своєї ділянки в Києві, це просто всі кола Ада, ще не загадав прискіпливість до вказівкою промірів, за типом їх 55 на схемі, а людина вказала 54 - цього достатньо для відмови у видачі будівельного паспорта.
    Всього в питанні по документам будівельного паспорта треба глибоко розбиратися, що має еталонний зразок, а що ні.

    В області взагалі просто беруть гроші за видачу будівельного паспорта, як говорив мені глава одного з відділів містобудування - отримання безкоштовне, це просто на заробітну плату архітекторів. Ось такі кавуни.
    Загалом кого цікавлять питання щодо отримання будівельного паспорта, можу підказати на форумі безкоштовно, але попередньо ознайомтеся з моїми матеріалами: http://legalhome.com.ua/ua/informats...nia/budpasport
    С весны 2021 доступно проверять будівельні паспорти в реестре строительной деятельности: https://e-construction.gov.ua/bud_passports - но это касается только выданных намерений строительства после осени 2020 года.

    Хотя такая ситуация нарушает Закон Украины 'О защите персональных данных''так доступно к просмотру персональные данные владельца будівельного паспорта, то есть по фамилии и инициалам можно найти любого человека, что застраивает свой участок!

  • #2
    Кто за границей и хочет получит онлайн будівельний паспорт - помогут http://legalhome.com.ua/ua/informats...udpasport-2021 я розповів про новини в 2021 році й як отримати онлайн

    Comment


    • #3
      Всім мої вітання!
      Хотів би розповісти, що подекуди можна обійтись без будівельного паспорту, зокрема при дотриманні критеріїв будівельної амністії. В основні вимоги по будівництву, яке можна провести через будівельну амністію входить рік побудови - це найважливіше, саме не новіше 2015 року, для більш детального ознайомлення з будівельною амністією рекомендую власноруч написані мною матеріали: http://legalhome.com.ua/ua/informats.../bud-amnistiya

      Comment


      • #4
        Буквально декілька днів тому повністю переписав свою статтю про будівельні паспорти в 2022 році, добавив дуже багато лайфхаків й користі, щоб остаточно добити своїх сумнівних конкурентів із низько інформативними статтями.

        Не сприймайте за саморекламу, проте кориснішого контенту про будівельні паспорти Вам не знайти в Україні, я наповнив лайфхаками із свого досвіду, а досвід як кажуть це найцінніше, це допущені раніше помилки й не самі короткі шляхи, тому розумного на цьому вчитись!

        І так, пропоную до Вашої уваги тезисні питання, на які я відповів у статті про будівельні паспорти, посилання в першому повідомленні, зокрема:
        Чому нотаріальна згода сусіда це не зайва витрата коштів, а захист від майбутніх судів?
        Як правильно зробити плани будівництва, що по новій не отримувати будівельний паспорт на реконструкцію!
        Чому вимоги чиновників про проект замість будівельного паспорту є абсолютно незаконними та як їх змусити вести себе законно?

        Це лише не повний перелік інформації, що я розглянув у своїй статті, ви дізнаєтесь значно більше, відносно питань Онлайн отримання через Дія в 2022 році, зміни органів та прикладів судових справ, маю окремі дві тематичні сторінки!

        Comment

        Working...
        X