Announcement

Collapse
No announcement yet.

Поділ землі під будинком, як розділити земельну ділянку між співвласниками?

Collapse

Forum Topic List

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Поділ землі під будинком, як розділити земельну ділянку між співвласниками?

    Нормативно-правове регулювання юридичного поділу земельної ділянки між співвласниками полягає в рамках поведінки під час виготовлення документів на земельні ділянки.
    Основним джерелом права є Земельний Кодекс для поділу земельних ділянок під будинками наступним, що визначає 27 видів землевпорядних справ Закон України "Про землеустрій" та ЗУ "Про Державним земельний КАДАСТР" й підзаконна постанова про порядок реєстрації технічної документації на земельні ділянки з заведенням поземельних книг, водночас реєстрація в Державному реєстрі речових прав має відбуватися не пізніше ніж за рік після реєстрації в Державному земельному кадастрі, а щоб побачити повний список вимог й документі при поділі землі співвласниками, можна заглянути http://legalhome.com.ua/ua/oformitze...ky/podil_zemli - а ще там побачите зразок схеми розділу ділянки під будинком на момент 2021 року!


  • #2
    Важко самому розібратися в поділі землі, тому запитайте на форумі! Я слідкую за темою!

    Comment


    • #3
      Всім привіт! Я працюю над матеріалами добавив зразок договору про поділ земельних ділянок між співвласниками: http://legalhome.com.ua/ua/oformitze...ry_spivvlasnuk - я особисто писав цей документ.

      Ви можете скористатися ним, просто підставляючи свої дані співвласників! Поміж всього чекаю учасників в темі! В кого може назріли питання з поділу земельних ділянок в 2021 році?

      Comment

      Working...
      X